Contact

Winkelen in knooppunt Arnhem-Nijmegen

Het dorp Elst ligt in het hart van het Knooppunt Arnhem-Nijmegen. Alle winkeliers en dienstverleners die in het centrum van het dorp gevestigd zijn maken deel uit van het Centrummanagement Elst. Op deze website kunt informatie vinden over het aanbod van winkels, horeca, dienstverlenets in het centrum van Elst, de evenementen die georganiseerd worden en nog veel meer.

Gratis parkeren

Winkelen in Elst is veel meer dan even snel boodschappen doen. Winkelen in Elst is ‘shoppen’ in optima forma. Het centrum van Elst heeft stadse allure met veel speciaalzaken die gemixt worden met enkele vestigingen van grote ketens. Toch blijft Elst en ook CME het dorpse karakter behouden. Dit is onder anderen terug te vinden in het gratis parkeren in en om het centrum. Het zogenaamde kernwinkelgebied is voorzien van een blauwe zone, waarin uw auto voorzien van een parkeerkaart maar liefst 2 uur mag blijven staan! Daarnaast kunt u langer dan twee uur gratis parkeren op “Het land van Tap”, achter de Jumbo, boven de Albert Heijn en in de straten rondom de Dorpsstraat. Zie ook “Parkeren” in het menu.

Winkelader met diverse pleinen

Het Elster centrum heeft een, voor de Betuwe, unieke lintstructuur waarin de Dorpsstraat de belangrijkste winkelader vormt. Vanaf de Dorpsstraat zijn de andere winkelstraten zoals Plein, Dillenburg, Halve Morgen, Kleine Molenstraat, Werenfriedplein, Smidsstraat en Willemsstraat goed te bereiken, want zij komen allemaal uit op de Dorpsstraat. De Dorpsstraat is een straat met éénrichtingsverkeer en gaat aan het einde daarvan naadloos over in de Valburgseweg. De unieke lintstructuur met de zijstraten van Elst wordt door bezoekers van het dorp als zeer sfeervol ervaren.

Bereikbaarheid winkelcentrum Elst

In het gehele winkelcentrum van Elst vinden bezoekers alles op loopafstand. Zodra u uw auto geparkeerd heeft kunt u genieten van de warme sfeer in het dorp. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw auto thuis te laten en op de fiets of per openbaar vervoer te komen. Het NS-station van Elst is op minder dan 5 minuten loopafstand van de winkels terwijl diverse buslijnen haltes hebben in de directe nabijheid van het centrum.

Wie na het winkelen in Elst even een pauze nodig heeft, die kan op een van de terrassen genieten van een heerlijke versnapering. De Elster winkeliers en ondernemers heten u van harte welkom!

Voor meer informatie over Centrummanagement Elst (CME) kunt u contact opnemen met Renée van Horen.

René Hanssen

René Hanssen

Voorzitter stichting CME
Dolf Hoogeveen

Dolf Hoogeveen

Penningmeester stichting CME

Renée van Horen

Renée van Horen

Algemeen Secretariaat
Jan Rouwhorst

Jan Rouwhorst

Centrummanager

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten!

Centrum Elst is een stichting waarin ondernemers uit het centrum van Elst, vastgoedeigenaren en de gemeente samenwerken aan het versterken van het centrum. Centrum Elst draagt bij aan het mogelijk maken van diverse evenementen in het centrum van Elst en verzorgt de sfeer-verlichting en het geluid.

Daarnaast maakt Centrum Elst zich sterk voor een schoon, veilig en sfeervol centrum, goede bereikbaarheid en parkeervoorzieningen. Tot slot richt de stichting zich op het zo mogelijk verder terugdringen van winkelleegstand en het voorkomen dat detailhandel buiten de centra wordt toegestaan of toegelaten.

Contactgegevens:

Centrummanagement Elst
Postbus 77
6660 AB Elst (Gld)

Email: info@centrumelst.nl

BTW nr: NL.8548.728.B01
SNS Bank IBAN: NL84SNSB0908292775
BIC: SNSBNL2A
K.v.K: 62439820

Stichting Centrummanagement Elst (CME) | .